sábado, 19 de noviembre de 2011

CARTA A JOAN COSCUBIELA

Us deixo una preciosa carta que m'ha fet molta il·lusió rebre

A/A Joan Coscubiela Conesa

Benvolgut Joan,

Em dirigeixo a tu, en nom i representació de la Secció Sindical de CCOO del Grup Freixenet, per donar-te tot el nostre suport i força a la recta final de la campanya electoral de les properes eleccions al congrés dels diputats, unes eleccions que sabem seran un seriós punt d'inflexió en les relacions laborals i socials d'aquest país en general i de Catalunya en particular. És per això que des de la nostra Secció Sindical, estem fent campanya amb els treballadors i treballadores de la nostra empresa i de la resta de de les empreses del sector del Cava, a favor i en benefici de la candidatura ICV / EUA que tu tens el gran honor d'encapçalar .

Nosaltres tenim sobrades raons per confiar en tu, perquè així ho has demostrat en múltiples ocasions en l'exercici de les teves funcions sindicals com a secretari general de CCOO, mantenint en tot moment una honestedat i una implicació sense límits i sempre en benefici dels interessos de la classe treballadora, és per tot això, que ens enorgulleix enormement que tu líderis aquesta candidatura.

Recordo amb molt d'afecte, fa ja, uns anys, quan vaig començar el meu camí sindical a l'empresa Freixenet, on per aquell temps, la representació en el grup Freixenet era de 5 delegats de CCOO per 30 de ugt, vam tenir moments d'extremada preocupació per la persecució que patíem els representants de CCOO per part de l'empresa. Va ser llavors, quan ens vam posar en contacte amb tu, demanant la teva ajuda per intentar pal·liar aquesta situació, recordo que les teves primeres paraules van ser de total suport on ens deies "això és territori comanxe" i et vas posar fil a l'agulla per ajudar-nos, tot i que com tu deies era territori comanxe. Varem convocar una reunió amb el president del Grup Freixenet, en la qual, tu vas estar totalment a l'alçada de les circumstàncies, marcant el terreny clarament a la direcció de l'empresa i deixant clar el teu suport incondicional als representants de CCOO, tot i que únicament érem 5 delegats , enfront dels 30 del sindicat UGT.

A partir d'aquest moment, vam començar a funcionar com a secció sindical, amb una motivació especial gràcies a la teva intervenció, a dia d'avui, tenim majoria absoluta, on comptem amb 34 delegats de CCOO, i bona part d'aquest resultat és gràcies a tu, a la teva implicació , el teu suport i a les teves oportunes intervencions personals, que vas fer quan realment més ho necessitàvem.

Bé Joan, no em vull estendre més, però crec que havíem de fer-te arribar aquesta carta, perquè sentissis tu també el nostre suport i la nostra força, ara ets tu el que necessites aquest alè i dins de la nostra modesta aportació, hem fet, estem fent i farem tot el que puguem perquè els treballadors del nostre entorn i sector laboral sàpiguen, que la millor opció i la que més garanties ofereix, ets tu, és ICV / EUA.

Una forta abraçada, i un bon 20 N, estic segur que serà així, 20 N sempre ens porta bons records, i aquest segur que també.


Sergi Lozano Andreu
Responsable CCOO del Grup Freixenet Sant Sadurní d'Anoia a 18/11 / 2011

El bloc del Coscu

Visita el meu nou bloc. https://elblocdelcoscu.cat